Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Wie ben ik ? 

Lieve mensen,Waarschijnlijk verwacht U hier dat ik U mijn volledige CV en mijn levensverhaal zal geven...

Ik ga U dit zeker niet geven, want dat maakt niet uit. Het is niet belangrijk om te weten WIE IK BEN, maar wel wat IK DOE OP DEZE AARDE.


Ik ben een wezen dat geïncarneerd is in een menselijk lichaam, en dat altijd ALLES doet wat er op elk huidig moment moet worden gedaan, gebruik makend van mijn kennis, mijn vaardigheden en mijn wezen, om het bewustzijn te verhogen en de aarde te helpen.

Op 02/08/2020, om 19u22 heb ik besloten een grote deur te openen naar de hele wereld – daar waar ik in het verleden alleen maar met een zeer select publiek heb gewerkt.

Sindsdien ben ik begonnen mijn invloedssfeer uit te breiden via verschillende tools.

Op 11/11/2020, om 11u11, heb ik besloten om ook mijn website te activeren zodat U allemaal, waar U ook bent, toegang zou hebben tot deze dimensie die ik jullie aanreik.


Wat ik doe evolueert voortdurend en daarom is het belangrijk om te weten dat wat ik de wereld morgen kan aanbieden altijd superieur zal zijn aan wat ik U vandaag heb kunnen aanbieden.

Ik geloof nog steeds dat ieder mens, diep in hem, altijd een licht heeft dat kan worden gevoed en aan de oppervlakte kan bloeien. 

Maar ik weet ook dat ik altijd ieders vrije wil moet respecteren, en dat uiteindelijk ieder individu zijn levensbestemming

zal kiezen.

Ik geniet altijd van me te verbinden en te werken met mensen die een hart en passie connectie hebben, omdat we samen, in deze grote gemeenschap,

een verschil kunnen maken

voor een betere wereld.

Met heel mijn hart,

Marc NOËL

CEO Fushigina Choowa