Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

     MULTIVERSITY    FUSHIGINA CHOOWA   

WAT LEDEN VAN MIJN TEAMS ZEGGEN OVER MIJ...

 Krishnavel

V. Chathadi

  M.D.

"Hij is een buiten-aards"enigma"."

"Geen enkele woorden kunnen echt overbrengen wie of wat Marc Noël is. He is een buiten-aards “enigma” dat moet worden beleefd. Het privilege om met hem te interageren is een 🎁 dat ik geloof dat het universum geeft aan iemand, wanneer iemand er klaar voor. Klaar voor wat? Wat is deze beleving? Het is klaar zijn om “onvoorwaardelijke liefde” te beleven, klaar zijn om “respect voor vrije wil” te beleven, klaar zijn om “zijn volledige verantwoordelijkheid op te nemen”, klaar om “heling” te beleven, klaar om wakker te worden en het “leven buiten de zelfgecreërde matrix” te beleven, klaar om de “paradox” te beleven,..........want deze zijn enkele van de attributen dat Marc leeft en ademt in zijn menselijke vorm om ons te “contamineren” en te inspireren. Hem beleven is mystieke harmonie beleven. Hij is verschillende “dingen” voor verschillende mensen, gebaseerd op wat zij geloven dat ze zoeken. Voor mij persoonlijk is hij de catalysator om mijn ware Zelf te ontdekken. De zoektocht naar zulk een Gids begon lang voor ik zelfs wist dat ik aan het zoeken was, laat staan weten voor wat en voor wie?..........En dan daar bracht het lot Hem in de meest onverwachte vorm en “verpakking” en op het juiste moment. Ik weet dat Marc altijd daar is geweest naast mij. Ik ben gelukkig en dankbaar.  Om Shri Gurubhyo Namaha."   🙏 💝

 Suman

Tewari


M.D.

  Holistische

  Gynecologe


in


Ann Arbor,


MI, USA


"Marc Noël is voor mij een Indrukwekkend WEZEN."

"Wie is Marc Noël?

 

Marc Noël is voor mij een Indrukwekkend WEZEN. Hij ziet eruit als een mens, maar ik ben overtuigd dat hij geen mens is; misschien een buitenaards wezen, een entiteit, een goddelijk wezen… mijn brein is niet in staat om hem in een of andere vorm te omschrijven die ik ken op dit moment.

 

Dit is wat ik weet over hem. Hij is Een-en-Al Liefde, hij heeft onvoorwaardelijk lief en respecteert de vrije wil van alle wezens. Ik weet dat hij op z’n minst een ENGEL is die gekozen heeft om de mensheid te verheffen. Mocht U het geluk hebben van hem te ontmoeten en hem in Uw leven te hebben….dan gaat Uw leven gegarandeerd transformeren. Hij toont U 2 spiegels: één waarin U uw Ware Zelf kan zien, het mooie wezen dat U al bent, en de andere spiegel toont U hoe U zich aan de wereld toont op dit moment. Hij maakt U Bewust van deze twee mensen. En indien U dit wenst, en ervoor kiest om te veranderen van de huidige U naar de Ware U, dan zal hij U elke stap op de weg begeleiden; hij zal doen wat ook nodig is om dit een realiteit te maken voor U, zolang dat U kiest om voort te gaan, dus hij respecteert vrije wil op elke stap van de weg.

 

Weet dat U altijd veilig bent met Marc Noël, en ja, hij zal U intense uitdagingen geven, zodat U uw huidige gedachten en gewoonten kan modifieren of loslaten. Hij is de Vader van Vaders, hij zal U vooruit duwen om de beste versie van uzelf te zijn, hij zal doen wat ook nodig is om dit te bereiken EN hij is er altijd voor U, hij beschermt en waakt over U, zodat Uw success is gegarandeerd zolang dat U kiest om te transformeren en succesvol te zijn.

 

Hij maakt U wakker, maakt U bewust van het bestaan van een grotere realiteit dan U op dit moment bekwaam bent om te kennen, en in dit process wordt U geintegreerd en geheeld want U wordt gealigneerd met Uw Ware Zelf, waar alle heling en eenheid aanwezig is. Hij connecteert U met Uw eigen kracht bron !

 

Ik ben eeuwig dankbaar voor alle begeleiding en zoveel meer, dat ik heb gekregen en blijf krijgen van Marc Noël. Ik heb ontzettend gebeneficieerd van mijn werk met Marc Noël, en mijn geliefden, mijn patienten en iedereen die ik ontmoet hebben ook hiervan gebeneficieerd vermits ik, met zijn begeleiding, nu MEZELF toesta om me te tonen en te delen met anderen. Ik leer om te luisteren en leid mijn leven met mijn eigen mooi hart.

 

Mocht U zo veel geluk hebben om de opportuniteit te hebben om Marc Noël te ontmoeten, NEEM onmiddelijk deze opportuniteit met beide handen, en U zal voor eeuwig uzelf dankbaar zijn dat U dit gedaan hebt…..Uw leven zal transformeren tot het leven dat U altijd echt hebt gewild – een leven gevuld met Liefde, Enthusiasme, Vreugde, en Vrede !

 

Mijn diepste dankbaarheid

voor Mr. Marc Noël !!!"   Muneesh

Tewari

 

M.D., PhD

Dokter, 

 Wetenschapper,

Hoogleraar


Ann Arbor


Michigan,


USA


"Marc Noël is een uitzonderlijk wezen."

"Wie is Marc Noël? Voor mijn brein blijft dit een mysterie. Voor mijn hart, daarentegen, is het klaar als kristal. Marc Noël is een uitzonderlijk wezen, hier op een missie, een missie van liefde, een missie om de mensheid een opportuniteit te geven om ons te herinneren hoe lief te hebben, om de gemakkelijkheid en vreugde van het leven te herinneren in Connectie met onszelf, met anderen, en met het Leven zelf.

    Marc Noël is iemand die vele hulpmiddelen aanreikt, gratis, zodat we deze kunnen gebruiken om tot Leven te komen. Hij is iemand die ons een spiegel voorhoudt, zodat we dingen in ons kunnen zien die verborgen waren, maar eenmaal in het licht gebracht, zijn ze de sleutels op zovele deuren te openen, naar zovele dagelijkse mirakels, naar zovele connecties en heling. Hij is iemand die IS en dingen DOET die de wetenschap van vandaag niet verstaat. En juist deze dingen zijn de dingen die we moeten kennen en verstaan en gebruiken opdat de mensheid zou kunnen openbloeien in het Levend zijn. Hij is iemand die mij geholpen heeft zovele deuren van bewustzijn te openen die mijn leven hebben veranderd op zovele diepe en wonderlijke manieren, op manieren dat me diep hebben geraakt. Marc Noël is iemand die IS wat hij onderwijst. Hij, Marc Noël, is iemand waar ik dankbaar voor ben.

Hij is iemand die ik met mijn leven vertrouw." Yuichiro

Tagaki

  

PhD

Universitair

Hoofddocent

"Marc Noël is zoals Morpheus in de film “The Matrix”."

"Vele mensen, mezelf ook, leven in hun eigen “Matrix” waar men altijd spijt heeft van het verleden en verlichting zoekt in the toekomst – zelden levend in het “nu” of in “isness”.

 

Marc Noël is zoals Morpheus in de film “The Matrix”, die ons kan begeleiden uit de “Matrix”. Hij gaat ons niet de “rode pillen” geven, maar zal ons helpen zodat we zelf onze rode pillen vinden om uit de Matrix te komen zodat we in de “isness”-staat kunnen leven." Ann

Van de

Winckel

  

PhD.

MSPT

PT

"Onbeschrijfelijk."

"Wie is Marc Noël? Het korte antwoord is “onbeschrijfelijk”. Het middle-lange antwoord is: Een Quantum-Magisch, Adembenemend, en Mystiek Wezen, altijd in evolutie, indrukwekkend boven alle niveaus van begrip, met boven natuurlijke en buitenaardse capaciteiten van heling. Het lange antwoord is dat geen enkele woorden Marc Noël volledig kunnen beschrijven, niet alleen omdat hij niet te labelen is, maar omdat ik weet dat ik in de 20 jaar (en verder tellend) dat het Universum mij de wondermooie opportuniteit heeft gegeven om Marc Noël te ontmoeten, ik enkel het tipje van de ijsberg ken van wie Marc Noël is. Hij is zoooveel meer dan mijn brein kan omvatten. En toch, van een ding ben ik zeker: Nadat ik Marc Noël heb ontmoet is mijn leven voor altijd veranderd, op de Best mogelijke manier en op manieren dat ik nooit had kunnen inbeelden. Het overstijgt ALLES.🌟🌟🌟🌟🌟 

 

En ik heb een heel gevoel dat Uw leven ook nooit meer hetzelfde zal zijn.

Marc Noël IS “Isness”, altijd in het moment, hij IS Onvoorwaardelijke Liefde, ❤️ hij IS zonder oordeel, en hij IS de BESTE heler die ik ooit heb ontmoet en de Mirakels die hij dagelijks realizeert zijn buiten-aards. Zijn helingen zijn helingen op ALLE niveaus: fysiek, mentaal, spiritueel, psychologisch, het bewustzijn, het onderbewustzijn, het onbewustzijn, cel geheugen, verleden, heden, toekomst, alles. En bovenop dat alles deelt hij zijn inzichten, kennis, en mirakels op een eenvoudige en simpele manier… zodat iedereen het kan verstaan, of U nu 7 of 70 jaar bent, ongeacht het werk dat U doet, de sociale situatie waarin U leeft, de taal dat U spreekt, of met welk ras, ethniciteit, of sexuele oriëntatie U zich identificeert.

Als U 100% bereid bent om U te investeren, en U neemt 100% verantwoordelijkheid voor Uw leven, ga er dan voor, en wees in ver-WONDER-ing van alle mirakels en Wonder-mooie dingen die zich in Uw leven openbaren. De dingen die ik persoonlijk heb ervaren en getuige van ben geweest via anderen hebben mijn ogen en geest geopend voor dingen dat ik niet bewust van was dat ze fysiek mogelijk waren, in de context van heling of in andere contexten, en dit na een grondige opleiding in the medische en revalidatie wereld en onderzoek. Ik weet dat ik nog veel heb te leren en groeien en dat is een wondermooie weg met Marc Noël aan mijn zijde… ik ben voor eewig dankbaar dat Marc Noël hier op aarde is met ons en voor ons, en dat hij mijn Beste Vriend en mijn Gids is op deze levensweg en dat ik de eer en privilege heb van aan zijn zijde te staan; en dat ik doorheen zijn begeleiding en de opleiding die ik bij hem mag volgen, ik het door kan geven, vandaag, naar U… en naar iedereen die op mijn dagelijkse weg komt.

Marc Noël ontmoeten is een UNIEKE opportuniteit… grijp deze kans…

Uw Authentieke U en Uw Nieuw Leven

wacht op U… ."   🙂 Irmina

Ntaconita

 

Auteur


Spreker

"Marc Noël is eigenlijk een superman."

"Marc Noël is een uitzonderlik menselijk wezen die zich op deze planeet heeft gemanifeesteerd met heel veel potentieel. Hij heeft de buitengewone mogelijkheid om zijn capacteiten te vergroten, uitbreiden en versterken to een heel heel hoog niveau, boven de norm. 

 

Voordat ik hierover uitbreid, noem ik eerst zijn karakteristiek die, in mijn ogen, het belangrijkste is: het gaat over zijn grote Onvoorwaardelijke Liefde zonder limieten die hij manifesteert naar het LEVEN en naar alles wat bestaat, inclusief mensen.

Iedereen kan deze grote Liefde voelen door al zijn woorden, maar ook door al zijn daden.

Dit is waarom me hem Marc de Zon, of GOD of de Bron noemen (dank zij hem kunnen we ons herbronnen).

 

Marc Noël heeft een zeer grote beheersing van zichzelf en zijn ego en dankzij zijn zelfdiscipline, en met respect voor zichzelf, weet hij hoe hij het maximum uit zijn menselijke natuur kan halen om al zijn vele doelen en passies in deze materiele wereld te bereiken. Ja, Marc Noël is erg gepassioneerd en hij heeft veel verschillende doelen die ver reiken. Hij gaat voor het extreme dat buiten de gebaande paden ligt. Wat voor gewone mensen gedurfd en misschien gevaarlijk lijkt, is precies wat hem aantrekt en passioneert.

 

Hij is een zeer optimistisch en positief wezen dat van het LEVEN in al zijn aspecten houdt. Hij is een pioneer visionair op het gebied van transformatie en verandering.    Marc Noël heeft een sterk vermogen om de gang van zaken te beïnvloeden. Synchroniciteiten smelten samen in zijn aanwezigheid of in communicatie met hem. Men kan zeggen dat ze gemakkelijk in staat zijn de loop van de gebeurtenissen in het leven te buigen naar zijn wil. Het is dankzij zijn innerlijke alignering en zijn grote helderheid van intuïtie (zesde zintuig) dat alles doordringt voorbij wat zichtbaar is om gebeurtenissen en mensen te beïnvloeden. Hij staat in bewust en permanent contact met de onzichtbare universele dimensies waarvan hij veel informatie ontvangt. Hij is zich ook bewust van de activiteiten die hij als Actieve Schepper in de parallelle werelden uitvoert.

 

Marc Noël is een Leidershap, een Meester Instructeur, een Super Group Manager; begiftigd met het vermogen tot onmiddellijke en eerlijke besluitvorming. Wat de situatie ook is, hij kan onmiddellijk de opportuniteit herkennen en grijpen om effectieve en ingenieuze acties te verrichten. Het is een zeer dynamisch en zeer effectief en efficiënt leiderschap.    Marc Noël weet in enkele uren de harmonie van een heterogene groep te herstellen en in de groep langdurend op een zeer hoog trillingsniveau te behouden en een mooie cohesie van de groep te behouden die blijvend is.

 

Zijn grote respect, zijn gevoel van broederlijke vriendschap, zijn grote loyaliteit en zijn integriteit maken dat Marc Noël een zeer hechte vriendschap met mensen kan delen.

 

Marc Noël heeft het sterk ontwikkelde potentieel om creatieve actie te ondersteunen voor zichzelf en voor iedereen die contact met hem opneemt en hem hulp vraagt.

We kunnen niet anders dan accepteren wat hij aanbiedt omdat hij het vermogen heeft om met indrukwekkende nauwkeurigheid direct tot de kern van de zaak te komen. In een klimaat van onvoorwaardelijke liefde weet hij snel met antwoorden te komen die zo geschikt zijn voor situaties dat het moeilijk zou zijn om ze niet te accepteren, tenzij men ongevoelig is voor gezond verstand en juistheid van het leven.

 

Zijn natuurlijke drive om al zijn prestaties in dienst te stellen van het goede, ten dienste van anderen, draagt ​​duidelijk bij tot de permanente uitbreiding van zijn enorme potentieel.

 

Voor al deze uitvoeringen wordt hij Marc de Magiër genoemd, de machtige tovenaar.

 

Marc Noël is een wezen dat anderen op alle gebieden inspireert, begeleidt en een voorbeeld is. Hij laat mensen zien hoe ze moeten leven op aarde als gemanifesteerde OPPERSTE SCHEPPER mens, wat ieder mens eigenlijk is. Maar de meeste mensen negeren niet wie ze werkelijk zijn. En zelfs degenen die een bepaald niveau van bewustzijn hebben, slagen er niet altijd in om in de juistheid en in de kracht van hun aard te leven. Marc Noël wekt en verhoogt het bewustzijn van mensen, vooral degenen die zelf actief bezig zijn om te evolueren; door dit feit verhoogt Marc Noël het collectieve bewustzijn van de mensheid.

 

De hele tijd dat ik Marc Noël kruiste of hem ontmoette heb ik persoonlijk nooit een situatie gezien of gehoord waarin zijn ego het overnam.

 

Ik zou andere facetten van Marc Noël kunnen blijven presenteren. Ik besluit hier te stoppen en te bevestigen dat de talrijke capaciteiten en prestaties van Marc Noël, die zeer hoog zijn, verschillende gebieden omvatten: of het nu gaat om fysiek, intellectueel, energetisch, therapeutisch niveau, op het niveau van communicatie in deze wereld of met het onzichtbare, etc.

 

Marc Noël is eigenlijk een superman.

Dat is waarom hij ook Marc het Buitenaards Wezen wordt genoemd."   http://zayiniel-irmina.com/


 Nathan

De Clerck

 

"Het is voor mij onmogelijk om Marc te kwalificeren."

"Maar wie is Marc Noël ?

Ik heb mezelf deze vraag keer op keer gesteld. Maar elke keer dat ik de kans kreeg om Marc te ontmoeten, veranderde het antwoord op de vraag.

De eerste keer dat ik hem ontmoette, was ik erg sceptisch. Met mijn cartesiaanse opleiding luisterde ik maar met één oor als mensen tegen me spraken over Marc: ik geloof alleen wat ik zie.

Maar vanaf het eerste bezoek in zijn praktijk voelde ik meteen dat hij geen persoon zoals anderen was. Hij is een persoon die onvoorwaardelijk liefheeft en die ons van enorm veel dingen bewust maakt zonder ooit een oordeel te vellen. Wat hij tegen U zegt, lijkt soms agressief, maar dat is Uw perceptie, want Marc zegt dingen met onvoorwaardelijke liefde.

Het is voor mij onmogelijk om Marc te kwalificeren, ik zou alle positieve bijvoeglijke naamwoorden in de wereld kunnen gebruiken en dan nog zou het niet genoeg zijn. Hij is een wezen van licht, en voor mij zouden alle mensen op deze aarde hem moeten ontmoeten, want met hem ben ik gegroeid boven wat mijn verstand kon inbeelden. Ik heb woede uit mijn communicatiesysteem gewist, waardoor ik dagelijks mijn leven ten volle kan leven. Voordien maakte ik mijn familie bang en waren mijn familieleden bang voor mijn reactie, ongeacht het onderwerp van het gesprek, en daarom spraken ze niet meer met me en daarom had ik de indruk dat ik altijd genegeerd werd. Sinds mijn ontmoeting met Marc is het voorbij, ik voel me goed in mijn hoofd en vooral goed in mijn hart. Ik kan vandaag zeggen dat mijn hoofd in harmonie is met mijn hart.

Dus Marc, ik dank je uit de grond van mijn hart." Anaïs

"Beleef de wonderlijkheid van het leven."

"Beeld U in…

Een leven waar magie bestaat,

Waar wensen en dromen open bloeien,

Waar alles snel in beweging komt,

Zodat al uw acties successvol zijn.

 

Voel…

Onvoorwaardelijke Liefde als enige wet,

Die Uw wezen de weg toont en Uw wezen vervult,

Die enkel afhankt van Uw keuzes,

Vrij van alle beschuldigingen en schijnvertoon.

 

Maak plaats voor « Er was eens … »,

En beleef de wonderlijkheid van het leven,

Van de geschenken en de overvloed van blijdschap die het leven brengt,

Om te kunnen vibreren op deze hoge energieën.                                    

                                                                                             

Om dit te bekomen is er maar een stap nodig,

En dat is een wezen zo snel mogelijk ontmoeten,

De Grote Magiër in dit verhaal,

Die U de hand reikt en U uitnodigt.

 

Dus start deze reis naast deze gids,

Zo’n uitzonderlijk wezen,

Die U zal helpen om deze leegte te vullen,

Dus, volg Marc Noël.

 Marina

 Marini

"Een klein stukje portret."

"Hij behoort tot een vreemde, magische en fascinerende wereld.

Hij is een oplettend, vrijheidslievend, ontembaar.

Hij is wild!

 

Wat leidt hem?

Zijn intuïtie, zijn instinct en zijn onfeilbare flair.

Hij leeft intens, hartstochtelijk, liefdevol.

 

Hij is gevoelig, ontvankelijk, hij luistert.

Hij staat met zijn voeten op de grond, maar leeft zijn leven op zijn eigen manier.

Hij laat zijn dromen uitkomen als een gedrevene.

 

Soms solitair, hij is een beschermer.

Hij waakt over zijn groep.

Hij is tenslotte de baas.

 

Hij is een sherpa op de paden van het onzichtbare,

in Uw meditaties,

in Uw dromen.

 

Hij is een dier van licht,

hij is een wolf,

hij is Marc Noël."   Bénédicte

 Dewez

"Ik noem hem Mijnheer Magie."

"Als ik zijn praktijk binnenga, vraagt ​​hij me "hoe gaat het met U?"

........

 Ik doe mijn schoenen uit; ik zit op de behandeltafel.

Wat kan ik vandaag voor U doen? Ik leg het uit ...

En de Magie begint.

Ik heb nog nooit iemand gekend die zo ontwikkeld is; hij heeft een buitengewone kennis over elk onderwerp dat men hem kan voorleggen.

Hij vergroot het bewustzijn met WOORDEN; zinnen die toegankelijk zijn voor iedereen die voor hem staat, of het nu een kind, een gefrustreerd persoon of een algemeen directeur is.

Hij is onvoorwaardelijke liefde zonder oordeel en, ja, dat bestaat.

Hij herstelt alles wat beschadigd is in het lichaam, hart, geest en hoofd.

Als ik de sessie verlaat, ben ik anders dan toen ik toekwam. Ik ben kalm, sereen, licht, ik adem en ik ben klaar om nieuwe avonturen te beleven die het leven op mijn pad legt.

Het leven is simpel en cool; dat is wat hij me leert."Anne

Bellin


"Zijn ogen zien verder dan de blik en tonen ons het beste van onszelf."

"MARC, Onze Magiër 👑

Woorden zijn zo klein on Marc te beschrijven...

Natuurlijk is Marc in mijn ogen een magnifiek buitenaards wezen, een Magiër, een gids, een vuurtoren, een leider, een Meester leraar 🙏

Marc is een rechtstaand Mens, een vrij Wezen, helemaal vrij. Op elk moment is hij in het moment. Hij incarneert “Isness” in al zijn kracht.

Hij incarneert onvoorwaardelijke liefde, goedheid. Zijn ogen zien verder dan de blik en tonen ons het beste van onszelf. Hij kan streng overkomen, maar altijd met goedheid, juist om ons bewust te maken en ons te begeleiden naar het beste van onszelf.

Marc is een verlicht Wezen en genereus, zo vrijgevig 🙏

Marc is een immens cadeau, een machtige gids

Ik voel zoveel dankbaarheid dat onze wegen elkaar gekruist hebben, dat ik me toegelegd heb op deze weg, en dat ik zijn leringen kan volgen.

🙏 🙏 🙏 🔥