Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

     MULTIVERSITY    FUSHIGINA CHOOWA   

WAT LEDEN VAN MIJN TEAMS ZEGGEN OVER MIJ...

 Anaïs

"Beleef de wonderlijkheid van het leven."

"Beeld U in…

Een leven waar magie bestaat,

Waar wensen en dromen open bloeien,

Waar alles snel in beweging komt,

Zodat al uw acties successvol zijn.

 

Voel…

Onvoorwaardelijke Liefde als enige wet,

Die Uw wezen de weg toont en Uw wezen vervult,

Die enkel afhankt van Uw keuzes,

Vrij van alle beschuldigingen en schijnvertoon.

 

Maak plaats voor « Er was eens … »,

En beleef de wonderlijkheid van het leven,

Van de geschenken en de overvloed van blijdschap die het leven brengt,

Om te kunnen vibreren op deze hoge energieën.                                    

                                                                                             

Om dit te bekomen is er maar een stap nodig,

En dat is een wezen zo snel mogelijk ontmoeten,

De Grote Magiër in dit verhaal,

Die U de hand reikt en U uitnodigt.

 

Dus start deze reis naast deze gids,

Zo’n uitzonderlijk wezen,

Die U zal helpen om deze leegte te vullen,

Dus, volg Marc Noël. Krishnavel

V. Chathadi

  M.D.

"Hij is een buiten-aards"enigma"."

"Geen enkele woorden kunnen echt overbrengen wie of wat Marc Noël is. He is een buiten-aards “enigma” dat moet worden beleefd. Het privilege om met hem te interageren is een 🎁 dat ik geloof dat het universum geeft aan iemand, wanneer iemand er klaar voor. Klaar voor wat? Wat is deze beleving? Het is klaar zijn om “onvoorwaardelijke liefde” te beleven, klaar zijn om “respect voor vrije wil” te beleven, klaar zijn om “zijn volledige verantwoordelijkheid op te nemen”, klaar om “heling” te beleven, klaar om wakker te worden en het “leven buiten de zelfgecreërde matrix” te beleven, klaar om de “paradox” te beleven,..........want deze zijn enkele van de attributen dat Marc leeft en ademt in zijn menselijke vorm om ons te “contamineren” en te inspireren. Hem beleven is mystieke harmonie beleven. Hij is verschillende “dingen” voor verschillende mensen, gebaseerd op wat zij geloven dat ze zoeken. Voor mij persoonlijk is hij de catalysator om mijn ware Zelf te ontdekken. De zoektocht naar zulk een Gids begon lang voor ik zelfs wist dat ik aan het zoeken was, laat staan weten voor wat en voor wie?..........En dan daar bracht het lot Hem in de meest onverwachte vorm en “verpakking” en op het juiste moment. Ik weet dat Marc altijd daar is geweest naast mij. Ik ben gelukkig en dankbaar.  

Om Shri Gurubhyo Namaha."   🙏 💝 Suman

Tewari


M.D.

  Holistische

  Gynecologe


in


Ann Arbor,


MI, USA


"Marc Noël is voor mij een Indrukwekkend WEZEN."

"Wie is Marc Noël?

 

Marc Noël is voor mij een Indrukwekkend WEZEN. Hij ziet eruit als een mens, maar ik ben overtuigd dat hij geen mens is; misschien een buitenaards wezen, een entiteit, een goddelijk wezen… mijn brein is niet in staat om hem in een of andere vorm te omschrijven die ik ken op dit moment.

 

Dit is wat ik weet over hem. Hij is Een-en-Al Liefde, hij heeft onvoorwaardelijk lief en respecteert de vrije wil van alle wezens. Ik weet dat hij op z’n minst een ENGEL is die gekozen heeft om de mensheid te verheffen. Mocht U het geluk hebben van hem te ontmoeten en hem in Uw leven te hebben….dan gaat Uw leven gegarandeerd transformeren. Hij toont U 2 spiegels: één waarin U uw Ware Zelf kan zien, het mooie wezen dat U al bent, en de andere spiegel toont U hoe U zich aan de wereld toont op dit moment. Hij maakt U Bewust van deze twee mensen. En indien U dit wenst, en ervoor kiest om te veranderen van de huidige U naar de Ware U, dan zal hij U elke stap op de weg begeleiden; hij zal doen wat ook nodig is om dit een realiteit te maken voor U, zolang dat U kiest om voort te gaan, dus hij respecteert vrije wil op elke stap van de weg.

 

Weet dat U altijd veilig bent met Marc Noël, en ja, hij zal U intense uitdagingen geven, zodat U uw huidige gedachten en gewoonten kan modifieren of loslaten. Hij is de Vader van Vaders, hij zal U vooruit duwen om de beste versie van uzelf te zijn, hij zal doen wat ook nodig is om dit te bereiken EN hij is er altijd voor U, hij beschermt en waakt over U, zodat Uw success is gegarandeerd zolang dat U kiest om te transformeren en succesvol te zijn.

 

Hij maakt U wakker, maakt U bewust van het bestaan van een grotere realiteit dan U op dit moment bekwaam bent om te kennen, en in dit process wordt U geintegreerd en geheeld want U wordt gealigneerd met Uw Ware Zelf, waar alle heling en eenheid aanwezig is. Hij connecteert U met Uw eigen kracht bron !

 

Ik ben eeuwig dankbaar voor alle begeleiding en zoveel meer, dat ik heb gekregen en blijf krijgen van Marc Noël. Ik heb ontzettend gebeneficieerd van mijn werk met Marc Noël, en mijn geliefden, mijn patienten en iedereen die ik ontmoet hebben ook hiervan gebeneficieerd vermits ik, met zijn begeleiding, nu MEZELF toesta om me te tonen en te delen met anderen. Ik leer om te luisteren en leid mijn leven met mijn eigen mooi hart.

 

Mocht U zo veel geluk hebben om de opportuniteit te hebben om Marc Noël te ontmoeten, NEEM onmiddelijk deze opportuniteit met beide handen, en U zal voor eeuwig uzelf dankbaar zijn dat U dit gedaan hebt…..Uw leven zal transformeren tot het leven dat U altijd echt hebt gewild – een leven gevuld met Liefde, Enthusiasme, Vreugde, en Vrede !

 

Mijn diepste dankbaarheid

voor Mr. Marc Noël !!!"   Muneesh

Tewari

 

M.D., PhD

Dokter, 

 Wetenschapper,

Hoogleraar


Ann Arbor


Michigan,


USA


"Marc Noël is een uitzonderlijk wezen."

"Wie is Marc Noël? Voor mijn brein blijft dit een mysterie. Voor mijn hart, daarentegen, is het klaar als kristal. Marc Noël is een uitzonderlijk wezen, hier op een missie, een missie van liefde, een missie om de mensheid een opportuniteit te geven om ons te herinneren hoe lief te hebben, om de gemakkelijkheid en vreugde van het leven te herinneren in Connectie met onszelf, met anderen, en met het Leven zelf.

    Marc Noël is iemand die vele hulpmiddelen aanreikt, gratis, zodat we deze kunnen gebruiken om tot Leven te komen. Hij is iemand die ons een spiegel voorhoudt, zodat we dingen in ons kunnen zien die verborgen waren, maar eenmaal in het licht gebracht, zijn ze de sleutels op zovele deuren te openen, naar zovele dagelijkse mirakels, naar zovele connecties en heling. Hij is iemand die IS en dingen DOET die de wetenschap van vandaag niet verstaat. En juist deze dingen zijn de dingen die we moeten kennen en verstaan en gebruiken opdat de mensheid zou kunnen openbloeien in het Levend zijn. Hij is iemand die mij geholpen heeft zovele deuren van bewustzijn te openen die mijn leven hebben veranderd op zovele diepe en wonderlijke manieren, op manieren dat me diep hebben geraakt. Marc Noël is iemand die IS wat hij onderwijst. Hij, Marc Noël, is iemand waar ik dankbaar voor ben.

Hij is iemand die ik met mijn leven vertrouw."