Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

     MULTIVERSITY    FUSHIGINA CHOOWA   

WIE BEN IK ? - MIJN VISIE

Wie ben ik ?

Lieve mensen,

Waarschijnlijk verwacht U hier dat ik U mijn volledige CV en mijn levensverhaal zal geven...

Ik ga U dit zeker niet geven, want dat maakt niet uit. Het is niet belangrijk om te weten WIE IK BEN, maar wel

wat IK DOE OP DEZE AARDE.

Ik ben een wezen dat geïncarneerd is in een menselijk lichaam, en dat altijd ALLES doet wat er op elk huidig moment moet worden gedaan, gebruik makend van mijn kennis, mijn vaardigheden en mijn wezen, om het bewustzijn te verhogen en de aarde te helpen.

Op 02/08/2020, om 19u22 heb ik besloten een grote deur te openen naar de hele wereld – daar waar ik in het verleden alleen maar met een zeer select publiek heb gewerkt.

Sindsdien ben ik begonnen mijn invloedssfeer uit te breiden via verschillende tools.

Op 11/11/2020, om 11u11, heb ik besloten om ook mijn website te activeren zodat U allemaal, waar U ook bent, toegang zou hebben tot deze dimensie die ik jullie aanreik.

Wat ik doe evolueert voortdurend en daarom is het belangrijk om te weten dat wat ik de wereld morgen kan aanbieden altijd superieur zal zijn aan wat ik U vandaag heb kunnen aanbieden.

Ik geloof nog steeds dat ieder mens, diep in hem, altijd een licht heeft dat kan worden gevoed en aan de oppervlakte kan bloeien. Maar ik weet ook dat ik altijd ieders vrije wil moet respecteren, en dat uiteindelijk ieder individu zijn levensbestemming zal kiezen.

Ik geniet altijd van me te verbinden en te werken met mensen die een hart en passie connectie hebben, omdat we samen, in deze grote gemeenschap, een verschil kunnen maken voor een betere wereld.


Met heel mijn hart, 💝

 

🍀  Marc NOËL  🍀

Mijn Visie

Ik ben blij dat ik mijn visie met U kan delen, want alles wat ik ervaar in mijn perceptie van de realiteit is voor mij volledig NORMAAL. Desalniettemin zie ik elke dag dat mijn visie op het leven HEEL ANDERS is dan dat van de meeste mensen.

Ik heb een onvoorwaardelijk vertrouwen in het leven en ik geniet er elke dag van om het leven te leven in volle kracht.

Het leven is MAGNIFIEK en het leven vraagt niet liever ​​om geleefd te worden met al zijn opportuniteiten en al zijn geschenken. Ook al schotelt het leven ons soms dingen voor die niet altijd comfortabel zijn of zelfs als onaangenaam worden ervaren.

Ik heb door al mijn aardse ervaringen geleerd, en ja, ik kan zelfs spreken van grote fysieke en psychologische trauma's, dat het leven nog steeds dit prachtige universum is dat men elke dag kan ontdekken.

Ik omring mezelf met mensen, en ik nodig hen ook uit, om deze visie met mij te delen, zodat zij, op hun beurt, verliefd worden op het leven. En voor degenen die het willen, jullie, beste lezers, er is altijd ook een plaats voor U...

It's not about seeing different things, it's about seeing the same things differently.

      Marc NOËL      

Wat betekent

Fushigina Choowa?

Waar staat het voor ?

Fushigina Choowa zijn twee Japanse woorden die “mystieke harmonie”  betekenen.

Het kunstwerk dat U hier ziet is “cursieve kalligrafie”. Het is een vorm van Japanese kalligrafie die veel vrijheid geeft aan de artiest bij het uitvoeren van “Shodo”.

Dit symbool staat voor 3 modules die U kan terugvinden in mijn filosofie en in mijn werk:

  • Werk aan het lichaam

  • Psychologisch werk

  • Energie/Spiritueel werk

Daarom koos ik ervoor dit symbol te creëren om mijn bedrijf en wie ik ben te vertegenwoordigen.

Wat is de betekenis van de symbolen op dit schilderij?

IN AANBOUW...

© All Rights Reserved Fushigina Choowa

Vragen ? Neem vandaag contact met mij op !

Rue Louis Snyers 12

4280 Hannuit - BELGIUM

TELEFOONNUMMER : + 32 472 61 42 15