Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

HOE JEZELF BEVRIJDEN VAN JOUW MATRIX

VAN VANDAAG ?

IK STEL U HIER EEN SCHILDERIJ  VOOR DAT GEMAAKT  IS DOOR ANNICK DELTENRE :

Een tijd geleden kwam er een vrouw in mijn praktijk als patiënt en met heel specifieke verzoeken.

Deze vrouw was Annick Deltenre, een vrouw die op zoek was naar veel antwoorden - antwoorden die ze bij mij hoopte te vinden in mijn praktijk.

Ik kon meteen het enorme potentieel herkennen dat ze in haar had op verschillende niveaus.

Dat was inclusief het feit dat ze een kunstenaar-schilder was die de techniek en de perfectie van het maken van schilderijen beheerste ...

maar ...

    Ze had al zoveel schilderijen gemaakt doorheen haar kennis en vaardigheid van de techniek, maar ik zag in haar schilderijen een grote weerstand tegen een vrije expressie...


Ik bood aan haar te vergezellen en haar te helpen haar kunst te ontwikkelen tot een niveau waarvan ze op dat moment niet eens op de hoogte was.

We zijn een diepgaand werk op therapeutisch niveau begonnen, tot in het diepste van haar wortels...

daar waar de eerste geschriften waren gemaakt, en die een leven lang had gehad om te rijpen, te creëren en te manifesteren in de vrouw wie ze op dat moment was .


Met grote verlegenheid en een zekere weerstand durfde ze de eerste stappen

te zetten om zich beetje bij beetje te bevrijden van een beheersing van een

perfecte techniek; en, door middel van een schilderij op een canvas, de

manifestatie neerleggen dat ze op een ontdekkingspad was ... Het was echt een plezier om haar te zien evolueren in haar schilderijen, en om, creatie na creatie,

te mogen vaststellen dat deze magnifieke potentialiteit die ik van in het begin in haar had gezien,

echt begon open te bloeien.


Tot de dag dat ik haar het voorstel deed om een groot project te beginnen van de creatie van een schilderij voor mijn bedrijf. Ik had haar gedeeld, dat, als ze DURFDE de stap te zetten - zowel als kunstenaar-schilder als als individu - dat haar leven fundamenteel zou veranderen naar beter.

Ze heeft het geaccepteerd.

En dit project duurde enkele intense maanden.

De verschillende versies van het schilderij zijn ontworpen, gecorrigeerd, aangepast geweest om uiteindelijk te resulteren in een SUBLIEME CREATIE die u kan bewonderen elke keer als u zich aanlogt op mijn website.

Het is doorheen dit project dat we samen hebben gerealiseerd, dat ik haar geleerd heb te schilderen in verbinding met de Bron.

Dat wil zeggen: de techniek, kennis en kunde toepassen door middel van een hand die wordt geleid door een verbinding met het universum.

Voor Annick was het iets dat op sommige momenten erg destabiliserend was.

Maar vandaag, door het schilderij dat u hierboven ziet, is ze er

eindelijk geslaagd

een PURE CONNECTIE

met de Bron

te hebben als ze schildert!

Ze heeft dit schilderij voor mij gecreerd dat exact het werk weergeeft dat ik doe, zelfs al was haar brein zich niet volledig bewust van wat ze aan het creëren was ... dat is de verbinding met het universum.


Vandaag is Annick Deltenre voor mij een kunstenaar-schilder geworden die tot een niveau van goddelijke schepping is gestegen. Ze heeft nu het vermogen om een ​​kunstwerk te creëren dat alle techniek, perfectie en controle overstijgt.

Ze durft nu "HAAR SCHILDERIJ ZIJN"!


Via deze weg bedank ik Annick, uit de grond van mijn hart dat ze de stap heeft durven zetten en dat ze TROUW IS GEBLEVEN AAN HAAR ENGAGEMENT.


Ik ben echt vereerd haar gids te hebben mogen zijn, en dat ik zo'n krachtig en puur wezen en kunstenaar heb mogen begeleiden.


Dank U, Annick !

Ik deel u en ik leg u uit wat de symboliek is van dit schilderij :In het bovenste deel van het schilderij ziet u dit imminente, aanwezige en krachtige zwart.


Dit zwart symboliseert de zwartheid en duisternis waarin het menselijk ras zich bevindt.


Deze duisternis wordt gecreëerd door een brein dat het hart overneemt.


En die uiteindelijk op den duur het innerlijke licht bij de mens dooft.


Het is een zwart dat zich op volle snelheid verspreidt en al het licht op zijn pad verteert...Hier ziet u de goddelijke lichtvogel


die de duisternis komt breken


met zijn grote witte en krachtige vleugels.


Hij opent een doorgang


naar een nieuwe dimensie.


        Hier nodig ik u uit om naar 2 dingen te kijken:


- ten eerste, wat men noemt "DE MATRIX": dit vertegenwoordigt de perceptie van realiteit die de mens heeft over het leven. Het wordt weergegeven in de vorm van rasters met tinten van blauw, grijs, groen ...


-  en ten tweede, daarbinnen, ziet u ook rechts - in het groen - de vorm van een man, van EEN REUS die "DE BESCHERMER VAN DE MATRIX" is. Hij valt achterover door de vleugelslag die met volle kracht wordt gegeven door de goddelijke lichtvogel. En daardoor verliest hij de controle ...


In dit deel van het schilderij ziet u deze overvloed aan geel die kon geboren worden ​​dankzij


THE DESINTEGRATIE VAN DE MATRIX.


Dat betekent dat wanneer de controle breekt, het individu zichzelf de kans geeft om te zijn wie hij werkelijk is. En dit wordt weergegeven door de kleur geel, die ook overeenkomt met de 3e chakra en wat betekent:

"dit is wie ik ben, en zo presenteer ik mezelf aan de wereld."In dit deel ziet u een veelvoud aan vogels die op verschillende hoogtes vliegen.


U ziet bijvoorbeeld helemaal links een vogel die heel hoog zweeft - bijna alleen - heel dicht bij de witte lichtvogel.


En u ziet ook vogels die heel laag vliegen, die heel klein zijn en ver van deze lichtvogel verwijderd zijn.


Deze vogels vertegenwoordigen in feite mensen – die elk op hun eigen niveau - evolueren op hun levenspad en op hun eigen ritme...
En tenslotte ziet men hier in de linker benedenhoek het uiteindelijke doel van dit pad, van deze vlucht:

en dat is dat de vogel - "de mens" die doorgaat met deze toewijding en deze motivatie; tenslotte het witte licht zal binnengaan

en op zijn beurt ook goddelijk zal worden!

De globale betekenis van dit schilderij is dat de witte vogel van goddelijk licht het menselijk wezen gemakkelijk maakt ook een wezen van licht te worden - op voorwaarde dat hij zichzelf bevrijdt van zijn matrix van vandaag ...

WAAROM IS DIT SCHILDERIJ ZO BELANGRIJK EN KRACHTIG VOOR MIJ ?


Dit schilderij is zo krachtig voor mij omdat Annick Deltenre erin is geslaagd om DOOR HAAR SCHILDERIJ EXACT HET WERK ZICHTBAAR TE MAKEN DAT IK ELKE DAG NAAR HET LEVEN DOE.


Elke dag geef ik mezelf met hart en ziel in deze aardse incarnatie om de rol van de witte vogel van goddelijk licht op me te nemen en voor de rest van het leven de 'destructieve' matrixen door elkaar te schudden en te laten desintegreren en om alle levende wezens tot hun volle kracht van wie ze zijn te brengen en te begeleiden - en ook in staat te zijn zich te manifesteren in die volle kracht om uiteindelijk wit licht te bereiken en te worden - wat de staat van verlichting betekent.


Ik was verblind toen Annick me begin maart 2021 dit schilderij presenteerde.

En elke dag ben ik dat nog. Elke dag voel ik nog steeds in al mijn cellen de kracht van haar creatie. Ik ben er zeker van dat alle toekomstige creaties van Annick Deltenre nog krachtiger en krachtiger zullen worden; en dat ze veel mensen de kans zullen geven om in hun leven een prachtig schilderij te hebben dat hun leven zal verrijken door een creatie van Annick Deltenre.


Het zijn artiesten zoals zij die een erfenis creëren voor de mens van morgen ...


Nogmaals...


Dank U, Annick !